хотел Кораб Ренеса, Равда хотел Кораб Ренеса, Равда хотел Кораб Ренеса, Равда
Настаняване

Хотела  разполага с 10 климатизирани, комфортно и стилно обзаведени стаи и студия с баня, LCD телевизори с кабелна телевизия, мини-бар, сейф и интернет достъп из цялата територия на хотела, местата за отдих, ресторант и бар . Всички стаи имат тераса, като само две от студията са с изглед на запад, а всички други са с изглед на изток.

Настаняване след 14.00 часа и освобождаване на стаите до 12.00 часа.

 

Двойни стаи (около 25 кв.м.) с изглед на изток - са уютно и комфортно обзаведени и оборудвани с: хладилен минибар, телевизор (LCD), климатик, тераса, а баните с душ кабина, сешоар. Всяка стая разполага със събрани като спалня две единични легла с размери 1,90/0,90 м, допълнително легло /разтегателно канапе/ , нощни шкафчета, бюро и сет с масичка и два стола /ратан/. В коридора- гардероб и куфарник. Допълнителните легла в двойна стая са разтегателни кожени канапета с размери 1,90/0,80 м. Подходящи за настаняване на 3-ма възрастни или 2-ма възрастни и 1 дете.

 

Студио с морски изглед -просторно около 41 м.кв. , удобно и стилно обзаведено. Състои се от две помещения - в първото са разположени разтегателен диван, голяма табуретка и фотьойл, бюро с телевизор, мини бар . В следващото помещение е разположена спалнята - две събрани единични легла с размери 1,90/0,90 м, с нощни шкафчета. Двете помещения са преходни, разделени от плътна красива завеса . В коридора- гардероб и куфарник. Студията са оборудвани с хладилен минибар, телевизор (LCD), климатик, мека мебел (разтегателен диван), холна масичка, фотьойл, самостоятелен санитарен възел с душ кабина, сешоар, тераса .

Подходящи за настаняване на 2-ма възрастни с 2 деца или 3-ма възрастни. Трима възрастни с едно дете или четирима възрастни-за сметка на комфорта.

 

Студио с изглед на запад - просторно около 28 м.кв., обзаведено и оборудвано с хладилен минибар, телевизор (LCD), климатик, мека мебел (в едното-разтегателен диван, а в другото- единичен не разтегателен диван ), самостоятелен санитарен възел, душ кабина, сешоар, тераса . Състои се от две помещения – в първото помещение диван. В следващото помещение е разположена спалнята / две събрани единични легла с размери 1,90/0,90 м/ с нощни шкафчета голямо бюро с телевизор, мини бар , и сет с масичка и два стола /ратан/. Двете помещения са преходни и разделени от плътна красива завеса . В коридора- гардероб и куфарник . Подходящо за настаняване на 3-ма възрастни или 2-ма възрастни и 1 дете.Хотел Кораб Ренеса, Равда, настаняване, ресторант, развлечения
Хотел Кораб Ренеса, Равда, настаняване, ресторант, развлечения
Хотел Кораб Ренеса, Равда, настаняване, ресторант, развлечения
Хотел Кораб Ренеса, Равда, настаняване, ресторант, развлечения
Хотел Кораб Ренеса, Равда, настаняване, ресторант, развлечения
Хотел Кораб Ренеса, Равда, настаняване, ресторант, развлечения

Хотел Кораб Ренеса - Всички права запазени
Powered by Suzara web design